Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Brabant-Noord

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Brabant-Noord

Rode Kruis District Brabant-Noord

De vrijwilligers van het Rode Kruis in Brabant-Noord staan voor u klaar, zodat niemand in tijden van nood alleen staat. Ze zetten zich in voor verschillende vormen van hulpverlening binnen ons district, zoals: evenementenhulp, voedsel en onderdak, educatie (EHBO-cursussen), geven voorlichting zoals de workshop ‘goed voorbereid’ om mensen voor te bereiden op nood, bieden een luisterend oor voor ieder die het nodig heeft via onze telefooncirkel en nog veel meer.

Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak​ kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger, sluit je aan bij ons landelijk Ready2Help netwerk of steun ons werk met uw gift​.

Weten welke Rode Kruis locatie in Brabant-Noord in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Brabant-Noord.

Nieuws uit district Brabant-Noord

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Brabant-Noord

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Brabant-Noord staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Brabant-Noord

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Brabant-Noord

Evenementen in district Brabant-Noord

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Brabant-Noord

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Brabant-Noord