IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis IJsselland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom een EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis IJsselland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in Zwolle. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Volg een EHBO-cursus in Zwolle

Omdat je in IJsselland verschillende EHBO-cursussen kunt volgen, is er altijd een cursus die bij jouw niveau en interesse past. Kies uit ons aanbod de cursus die bij jou past, op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in IJsselland:

  • Cursus Basis EHBO: een toegankelijke basiscursus EHBO. Deze cursus bestaat uit een online deel van 4 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 4 uur.
  • Cursus Reanimatie en AED: oefen reanimatievaardigheden en het gebruik van een AED. Deze cursus bestaat uit een online deel van 2 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 2 uur.
  • Cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen: de populairste cursus voor ouders, grootouders en medewerkers van de kinderopvang. Deze cursus bestaat uit een online deel van 4 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 4 uur.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

EHBO herhalingscursus in Zwolle

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je je kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus. In een herhalingscursus fris je je kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Reanimatie en AED

Zoek je een andere cursus? Bekijk het volledige landelijke cursusaanbod op de webshop. En meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.