Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Kennemerland

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Kennemerland

Rode Kruis District Kennemerland

Het Rode Kruis is er ook bij jou om de hoek. Of je nu een EHBO-cursus wilt volgen of op zoek bent naar EHBO-vrijwilligers op jouw evenement, het Rode Kruis heeft in Kennemerland altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Wil je binnen je bedrijf, vereniging of school een cursus? Dan kunnen we een cursus of gastlessen op maat aanbieden.

Vanaf begin 2024 is de nieuwe organisatiestructuur in district Kennemerland operationeel. Dat betekent dat er drie locaties zijn, die met elkaar samenwerken en waarin de hulpverlening wordt gecoördineerd door een eigen team van coördinatoren. De samenwerking per discipline gebeurt in de werkgroepen van het district, zoals voor Logistiek & Vervoer, EHV, Opleidingen, Vrijwilligersmanagement, Communicatie en zo verder.

Meer weten over district of locaties? Die hebben elk hun eigen internetpagina. Zie Haarlemmermeer, IJmond, en Zuid-Kennemerland.

Weten welke Rode Kruis locatie in Kennemerland in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Kennemerland of ga naar onze vacaturepagina voor de actuele vacatures.

Nieuws uit district Kennemerland

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Kennemerland

​​​​Met zo’n 600 vrijwilligers staat het Rode Kruis klaar in Kennemerland  om te helpen als dat nodig is. Bij de EHBO post van grote evenementen, bij rampen en ongevallen, bij grote evacuaties en zoektochten naar vermiste personen.

Wij zetten ons in voor kwetsbare mensen. Met workshops en cursussen zorgen wij ervoor dat zij zich sterker voelen en beter voor zichzelf kunnen zorgen. En door middel van educatie -onder meer op scholen- laten we zien dat in tijden van nood niemand er alleen voor hoeft te staan.

Hieronder zie je meer informatie over onze activiteiten in Kennemerland.

Dit doet het Rode Kruis in Kennemerland

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Kennemerland

Evenementen in district Kennemerland

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Kennemerland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Kennemerland