Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Help het Rode Kruis in Kennemerland

Het Rode Kruis kan haar belangrijke werk alleen doen met de hulp van giften en donaties. Dat kan in de vorm van geld, tijd of kennis. Help jij ook mee?

Wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets doen voor kwetsbare mensen in Kennemerland? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Voor algemene donaties aan het Rode Kruis Kennemerland gebruik je rekeningnummer NL16 RABO 0156 3339 88. Ons kantoor staat in Haarlem.

Heb je een goed idee?

rode kruis vrijwilligers

Word Rode Kruis-vrijwilliger in Kennemerland

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Start je eigen actie en help het Rode Kruis in Kennemerland

Wij helpen bij jou in de buurt. Wil je onze hulpverlening steunen met een leuke actie? Op onze website Actie voor Rode Kruis Kennemerland kun jij in actie komen op de manier die het beste bij jou past. Van sportwedstrijd tot statiegeldactie. Alleen óf samen met anderen. Zo zamelen we samen geld in voor Rode Kruis Kennemerland.

ouderen hebben veel last van corona rode kruis

Neem het Rode Kruis in Kennemerland op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.

rode kruis vrijwilliger helpt meisje na een aardbeving

Word Vriend van het Rode Kruis in Kennemerland

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten; het Rode Kruis haal je eenvoudig in de klas met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we in Kennemerland de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

ehbo cursus rode kruis

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in Kennemerland

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis Kennemerland.