Noord- en Midden-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Noord- en Midden-Limburg

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Noord- en Midden-Limburg

Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

Het Rode Kruis helpt iedereen in nood. We zijn er niet alleen bij grote rampen en in oorlogsgebieden. Ook dicht bij huis zijn we actief. In Noord- en Midden-Limburg staan onze vrijwilligers klaar om lokaal hulp te bieden. Rampen gebeuren niet alleen ver weg.

Door de coronapandemie stijgen de lokale hulpvragen. Wij adviseren zorginstellingen en onze vrijwilligers kunnen ondersteuning bieden als er bijvoorbeeld op een zorgafdeling corona wordt geconstateerd. Ook ondersteunen onze vrijwilligers de GGD met het bron- en contactonderzoek en met het afnemen van coronatesten. We zijn er niet alleen voor grote instellingen. Ook mensen die in quarantaine zitten kunnen onze hulp inroepen om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Kijk op de coronapagina voor meer informatie over onze hulp.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Noord- en Midden-Limburg in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Noord- en Midden-Limburg.

Nieuws uit district Noord- en Midden-Limburg

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

Evenementen in district Noord- en Midden-Limburg

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Noord- en Midden-Limburg

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Noord- en Midden-Limburg