Rotterdam-Rijnmond
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Rotterdam-Rijnmond

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Rotterdam-Rijnmond

Het Rode Kruis in Rotterdam-Rijnmond

Wij zijn het Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond. Wij zijn er voor jou. Altijd, overal en altijd op een passende manier. Wij zijn er voor de duizenden mensen die (plots) in voedselnood leven, voor de mensen zonder dak boven het hoofd, voor mensen die geen vervoer van of naar het ziekenhuis hebben, voor mensen die zelf niet naar de supermarkt kunnen om boodschappen te doen en nog veel meer.

Ook staan we klaar om hulp te verlenen tijdens grote én kleine evenementen. Met onze EHBO-cursussen voor particulieren. En met teams die 24-uur per dag paraat staan om hulp te verlenen bij calamiteiten. Ten slotte zijn we er ook voor mensen die de weg naar passende hulp niet kunnen vinden.

Weten welke Rode Kruis locatie in Rotterdam-Rijnmond in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Rotterdam-Rijnmond.

Nieuws uit district Rotterdam-Rijnmond

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Rotterdam-Rijnmond

Meer dan 700 vrijwilligers van het Rode Kruis staan in district Rotterdam-Rijnmond klaar om te helpen wanneer dat nodig is. Van EHBO-cursussen, hulpverlening op evenementen, voedselhulp en vervoer, tot het verlenen van noodhulp bij bijvoorbeeld een grote brand. Maar dat is niet alles. Zo geven we lessen in humanitair oorlogsrecht, leren we kinderen op de basisschool hoe en wanneer ze 112 moeten bellen en helpen we vrouwen in een kwetsbare positie om zich weerbaarder te maken met de cursus Heldin. Zo zorgen we samen dat niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Rotterdam-Rijnmond

Onderdak

We vinden dat iedereen toegang moet hebben tot menselijk onderdak. We hebben daarom als missie om zo…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Rotterdam-Rijnmond

Evenementen in district Rotterdam-Rijnmond

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Rotterdam-Rijnmond

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Rotterdam-Rijnmond