Zeeland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie De Bevelanden

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis De Bevelanden

Rode Kruis De Bevelanden

Ruim 60 vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor diverse activiteiten binnen de gemeentes Borsele, Goes, Kapelle en Noord-Beveland.

Neem een kijkje op deze webpagina en maak kennis met de vrijwilligerswereld van het Rode Kruis De Bevelanden!

Contact Rode Kruis De Bevelanden

Vrijwilliger worden in De Bevelanden?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in De Bevelanden?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling De Bevelanden

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in De Bevelanden

Binnen het Rode Kruis De Bevelanden hebben we een actief team van vrijwilligers, welke actief zijn op het gebied van Noodhulp, Evenementenhulp en Educatie.

Onze noodhulpleden komen in actie bij kleine of grote calamiteiten zoals bijvoorbeeld bij een brand, treinongeluk of aanslag waarbij meerede slachtoffers zijn. Zij ondersteunen dan de hulpdiensten en verzorgen bijvoorbeeld lichtgewonde slachtoffers. Bij een plotselinge evacuatie staan onze noodhulpleden klaar om jou en je geliefden op te vangen en/of verzorgen zij eerste hulp op de opvanglocatie.

Onze Evenementenhulpverleners kunt u vinden bij diverse (sport)activiteiten, jaarmarkten, festivals, herdenkingen en andere evenementen, zowel in en (ver) buiten ons hulpverleningsgebied.

Onze vrijwilligers Educatie zijn actief op het gebied van voorlichting zodat mensen zichzelf en anderen kunnen helpen in geval van nood. Dit doen zij aan basisschoolleerlingen uit groep 7/8 (School-EHBO), jongeren tussen 12 en 16 (Jeugd-EHBO) en uiteraard aan volwassen (EHBO-cursussen).

Dit doet het Rode Kruis in De Bevelanden

Evenementen en cursusdata van het Rode Kruis in De Bevelanden

Onderstaand treft je een overzicht van de (herhalings)cursussen zoals deze momenteel zijn ingepland. Aanmelden voor de cursussen kan rechtstreeks in de Rode Kruis Webshop.  Zoek de cursus op in de webshop door te zoeken op cursussen in de gemeentes BorseleKapelleGoes of Noord-Beveland. Zijn er momenteel geen of niet de gewenste (herhalings)cursussen ingepland? Of wil je met een ‘eigen’ groep een (herhalings)cursus volgen of heb je speciale wensen? We zijn altijd bereid om mee te denken en willen maatwerk bieden dat aansluit op jouw wensen. Neem dan contact op via dit formulier.

Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer er nieuwe cursussen zijn ingepland?! Meld je dan aan op onze mailing via dit formulier.

Naam(Vereist)

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis De Bevelanden

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis De Bevelanden

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis De Bevelanden

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis De Bevelanden

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis De Bevelanden organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen