Zuid-Holland Zuid
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Dordrecht

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Dordrecht

Rode Kruis Dordrecht

De locatie Dordrecht is actief in de gemeente Dordrecht. De vestiging staat in de wijk Dubbeldam, deels verscholen achter het oude gemeentehuis (nu een advocatenkantoor).

Op locatie Dordrecht verzorgen we onder andere EHBO-lessen, lessen voor vrijwilligers van het Bevolkingszorgteam en het Noodhulpteam en leiden we Evenementen Eerstehulpverleners op.

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Dordrecht heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 760 6822.

Contact Rode Kruis Dordrecht

Vrijwilliger worden in Dordrecht?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Dordrecht?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Dordrecht

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Dordrecht

Stel, er is een gaslek in je appartementencomplex en je moet tijdelijk je huis verlaten. Of je ziet iemand op straat in elkaar zakken maar weet tot je schrik niet wat je moet doen. Of je bent op een heerlijk festival en gaat per ongeluk met je voet in een kapot glas staan. In dat soort gevallen staan we als Rode Kruis locatie Dordrecht voor je klaar. Onze vrijwilligers Bevolkingszorg helpen je bij een evacuatie, we organiseren EHBO-cursussen en op evenementen helpen onze hulpverleners je weer gauw op pad.

Dit doet het Rode Kruis in Dordrecht

Bike-Team

Soms vinden evenementen plaats in zo’n uitgestrekt terrein, dat snelle hulp alleen mogelijk is met…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Dordrecht

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Dordrecht

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Dordrecht

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Dordrecht

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Dordrecht

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Dordrecht organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen