Zuid-Holland Zuid
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Hoeksche Waard

Rode Kruis Hoeksche Waard

Locatie Hoeksche Waard is actief in s-Gravendeel, Goudswaard, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas, Zuid-Beijerland en het eiland Tiengemeten.

Op locatie Hoeksche Waard verzorgen we onder andere EHBO-lessen, lessen voor vrijwilligers van het Bevolkingszorgteam en het Noodhulpteam en leiden we Evenementen Eerstehulpverleners op.

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Hoeksche Waard heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 06-24707740 of 0186 62 35 77.

Contact Rode Kruis Hoeksche Waard

Vrijwilliger worden in Hoeksche Waard?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Hoeksche Waard?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Hoeksche Waard

Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard levert EHBO’ers voor grote en kleinere evenementen, geeft voorlichting en demonstraties bij Veiligheidsdagen en geeft natuurlijk EHBO cursussen en workshops. Verder helpen wij kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En wij willen respect en hulpbereid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat. We helpen ook om mensen langer veilig thuis te laten wonen of hun sociale leven te verbreden. Het Rode Kruis in de Hoeksche Waard doet meer dan je denkt!

Dit doet het Rode Kruis in Hoeksche Waard

Bike-Team

Soms vinden evenementen plaats in zo’n uitgestrekt terrein, dat snelle hulp alleen mogelijk is met…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Hoeksche Waard

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Hoeksche Waard

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Hoeksche Waard

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Hoeksche Waard

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Hoeksche Waard

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Hoeksche Waard organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen