Zuid-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Onze afdeling bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich bij weer en wind inzetten voor de gezondheid van alle mensen in Bocholtz Simpelveld Vaals. Wij zorgen ervoor dat niemand er in tijde van nood alleen voor staat. Wij zetten ons in op het gebied van noodhulp, evenementenhulp en het geven van EHBO-cursussen. Door de inzet van onze vrijwilligers kun je gerust genieten van bijvoorbeeld een leuk festival. Wij helpen waar het kan!

Wil jij vooraan staan bij een evenement? Word hulpverlener!

Als eerstehulpverlener bij onze afdeling kan je veel leuke evenementen in de regio van dichtbij mee beleven. Wat denk je van carnaval, Pinkpop of andere lokale evenementen? Natuurlijk ben je in functie om eerste hulp te verlenen als dat nodig is. Maar je maakt de happening ook van dichtbij mee. Volg bij ons een uitgebreide EHBO cursus, haal je diploma en zet je voor 32 uur per jaar in als hulpverlener bij onze afdeling.

Contact Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Vrijwilliger worden in Bocholtz-Simpelveld-Vaals?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Bocholtz-Simpelveld-Vaals?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Bocholtz-Simpelveld-Vaals

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Organiseer je een evenement in de regio Bocholtz, Simpelveld of Vaals en wil je dat de evenementenhulp goed geregeld is? Dan ben je bij het Rode Kruis aan het juiste adres! We hebben goed getrainde EHBO-vrijwilligers die Eerste Hulp verlenen bij grote en kleine evenementen. Al onze vrijwilligers beschikken over een geldig certificaat Uitgebreide EHBO en zijn opgeleid in Reanimatie en AED (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad). Onze vrijwilligers worden maandelijks bijgeschoold en volgen aanvullende modules op bijvoorbeeld op het terrein van grootschalige evenementenhulp, sportletsel, wandelletsel en behandeling van alcohol en druggerelateerde letsels. Heb jij onze hulp nodig op jouw evenement? Vul het aanvraagformulier in.

Daarnaast geven wij regelmatig uitgebreide EHBO-cursussen voor iedereen die zijn kennis op het gebied van EHBO wil verbreden. Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen de kennis heeft om een ander te helpen in nood.

Dit doet het Rode Kruis in Bocholtz-Simpelveld-Vaals

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Afdeling Bocholtz Simpelveld Vaals heeft enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor de plaatselijke activiteiten van het Rode Kruis. Van het ondersteunen van onze afdeling op facilitair of technisch gebied tot het verzorgen van EHBO op evenementen. We vinden het belangrijk dat elke vrijwilliger doet waar hij of zij goed in is. Hier hebben wij heel hard vrijwilligers voor nodig die ons helpen dit doel te realiseren. Doe jij ook mee? Check dan onze vacature(s) hieronder.

Vacatures van Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Bocholtz-Simpelveld-Vaals organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen