Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Harderwijk, Ermelo en Putten

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Rode Kruis in Harderwijk, Ermelo en Putten

Rode Kruis locatie Harderwijk, Ermelo en Putten zetten zich in voor de plaatselijke bevolking die in geval van nood hulp nodig heeft. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen te helpen, ongeacht afkomst, achtergrond, religie of wat dan ook. Want in tijden van nood mag niemand er alleen voor staan. Onze locatie van het Rode Kruis bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die allemaal professioneel zijn opgeleid binnen het Rode kruis en beschikken over de kennis en het juiste materiaal om bij elk evenement de juiste hulp te kunnen verlenen.

In Harderwijk, Ermelo, Putten en Hierden helpen we met Evenementenhulp en Goed Voorbereid. We geven cursussen uitgebreide EHBO en Reanimatiecursussen inclusief AED. We verzorgen ook de herhalingslessen. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we EHBO kunnen leveren, zoals de Aaltjesdagen, Veluwade, Avondvierdaagse, sport, enz.

Contact Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Vrijwilliger worden in Harderwijk, Ermelo en Putten?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Harderwijk, Ermelo en Putten?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Harderwijk, Ermelo en Putten

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Harderwijk, Ermelo en Putten

Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen, in de omgeving maar ook in de rest van Nederland, bij kleine en grote evenementen waar we al jaren de EHBO verzorgen. Met Reanimatie- en EHBO-cursussen stellen we zoveel mogelijk mensen in staat om hun medemens in noodsituaties te helpen. Wij zijn er voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, bijvoorbeeld door mensen te helpen zich goed voor te bereiden op noodsituaties zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Dit doet het Rode Kruis in Harderwijk, Ermelo en Putten

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Harderwijk, Ermelo en Putten

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Harderwijk, Ermelo en Putten organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen