Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Leidschendam-Voorburg

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Leidschendam-Voorburg heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Vrijwilliger worden in Leidschendam-Voorburg?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Leidschendam-Voorburg?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Leidschendam-Voorburg

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Leidschendam-Voorburg

Voor een cursus Eerste Hulp en Reanimeren of Eerste Hulpverlening bij een evenement kun je bij ons terecht. Om mensen langer veilig thuis te laten wonen organiseren we – in samenwerking met andere organisaties – themabijeenkomsten over onderwerpen als veiligheid, gezondheid, het inschakelen van hulp. Daarnaast geven we cursussen voor het goed gebruiken van digitale hulpmiddelen​, beweegtraining voor ouderen en mindfulness.
Onze contactcirkel biedt dagelijks contact en is een check of alles nog goed gaat.
Het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg doet meer dan je denkt!

Dit doet het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg

Evenementen van het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Leidschendam-Voorburg organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen