Hollands Midden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Hollands Midden

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Hollands Midden

Rode Kruis in Hollands Midden

Het Rode Kruis is er in Hollands Midden ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Hollands Midden altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bij het Rode Kruis kan je als vrijwilliger aan de slag in de (nood)hulp die wij bieden. Dit kan als hulpverlener, maar ook als trainer of in de coördinatie van ons werk. We geven cursussen, trainingen en voorlichting, zowel binnen het Rode Kruis als voor andere organisaties en bedrijven.

Het District Hollands Midden heeft 5 locaties: Leiden e.o., Katwijk, Alphen aan den Rijn e.o., Bodegraven en Gouda e.o.. Het district valt samen met de veiligheidsregio, omdat we samenwerken met partners als GGD, RAV en de brandweer. Dit doen we samen met een grote groep vrijwilligers die ondersteund worden door een klein aantal beroepskrachten. Samen willen we er zijn voor mensen in nood. Wie weet is een vrijwilligersfunctie bij het Rode Kruis in Hollands Midden ook wel iets voor jou! Ben je student? Misschien is vrijwilligerswerk bij onze Studentendesk in Leiden wel op jouw lijf geschreven!

Meer weten over welke Rode Kruis-locatie in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Hollands Midden.

Nieuws uit district Hollands Midden

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Hollands Midden

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Hollands Midden staan klaar om te helpen als dat nodig is. We staan op evenementen om EHBO te verlenen, we helpen kwetsbare mensen met bevorderen van hun zelfredzaamheid en we zorgen ervoor dat in tijden van nood niemand er alleen voor staat. Natuurlijk kun je bij het Rode Kruis de EHBO-cursussen volgen en andere cursussen die noodzakelijk kunnen zijn bij noodsituaties.

Dit doet het Rode Kruis Hollands Midden

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Hollands Midden

Evenementen in district Hollands Midden

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Hollands Midden

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Hollands Midden