Hollands Midden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Katwijk

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Katwijk

Over Rode Kruis Katwijk

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Katwijk kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis afdeling Katwijk heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht.

Contact Rode Kruis Katwijk

Vrijwilliger worden in Katwijk?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Katwijk?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Katwijk

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Katwijk

 

Dit doet het Rode Kruis in Katwijk

voorlichter Educatie

Haal het Rode Kruis in de klas

Het Rode Kruis Hollands-Midden verzorgt gastlessen en voorlichtingen op scholen. We behandelen diverse thema’s zoals eerste hulp, hulpbereidheid, noodhulp, natuurrampen, maar ook oorlogen en bijbehorende regels.

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Katwijk

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Katwijk

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Katwijk

Het Rode Kruis zou nergens zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers. Voor de hulpverlening en bemanning van EHBO-posten op evenementen hebben wij veel vrijwilligers nodig. Ook zijn we op zoek naar coördinatoren, acitviteitenbegeleiders, instructeurs zelfredzaamheid en chauffeurs. Iets voor jou?

Vacatures van Rode Kruis Katwijk

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Katwijk

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Katwijk organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen