Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Haarlemmermeer

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Haarlemmermeer

Rode Kruis Haarlemmermeer

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Rode Kruis Haarlemmermeer verleent noodhulp en zelfredzaam­heids­activiteiten aan de inwoners van de Haar­lemmermeer. Wij hebben in Hoofddorp een eigen gebouw, waar wij diverse activiteiten organiseren.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor diverse activiteiten aan mensen in de regio. EHBO-cursussen, hulpverlening bij evenementen, hulp om de zelfredzaamheid te vergroten en diverse workshops. Onze mensen helpen andere mensen; gewoon, omdat we er voor elkaar horen te zijn. Wil je ook helpen? Geef je dan op als vrijwilliger, collectant of donateur.

Hulpverlening bij evenementen

Vrijwilligers van Rode Kruis Haarlemmermeer staan klaar om te helpen daar waar dat nodig is. U komt ons tegen bij grote & kleine evenementen waarbij we al jaren met een team van goed en professioneel opgeleide hulpverleners de EHBO verzorgen.

Voor meer informatie mailt u naar ehv-haarlemmermeer@rodekruis.nl

Of vraag gelijk evenementenhulp aan via het aanvraagformulier. Wij ontvangen uw aanvraag graag 6-8 weken voordat uw evenement plaatsvindt zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden.

Coördinatoren

Evenementenhulp Jan van der​ Wolf | jvdwolf@rodekruis.nl
Cursusinformatie en inschrijvingen (extern) Astrid Othman-van Beek | aothmanvanbeek@rodekruis.nl
Gebouwenbeheer Rico Wolkorte | rwolkorte@rodekruis.nl
Preventie en educatie Willy Kennedy | wkennedy@rodekruis.nl

Medial

In de ochtend kunt u terecht in ons gebouw om bloed te laten prikken door Medial. Voor openingstijden: zie de website van Medial.

Voor het maken van een afspraak voor bloedafname s.v.p. niet bellen met het Rode Kruis, maar dit kunt u doen op de site van Atal Medial: https://atalmedial.prikafspraak.nl.

Wij hebben het gebouw in Hoofddorp beveiligd met cameratoezicht. In het protocol hieronder kunt u lezen hoe wij met de beelden omgaan.

Download protocol cameratoezicht

Contact Rode Kruis Haarlemmermeer

Vrijwilliger worden in Haarlemmermeer?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Haarlemmermeer?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Haarlemmermeer

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Haarlemmermeer

Wij helpen de meest kwetsbaren. ​​​​Vrijwilligers van Rode Kruis, locatie Haarlemmermeer staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.
Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Haarlemmermeer

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Haarlemmermeer

Evenementen van Rode Kruis Haarlemmermeer

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Haarlemmermeer

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Haarlemmermeer

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Haarlemmermeer

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Haarlemmermeer organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen