Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Cursus Reanimatie en AED

In deze cursus Reanimatie en AED leer je in slechts vier uur wat je kunt doen als iemand bewusteloos is of een hartstilstand heeft. Je leert reanimeren en hoe je een AED kunt bedienen.
Alle inkomsten uit cursussen komen ten goede aan onze hulpverleningsactiviteiten.

Belangrijke informatie

Waar: Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven

Wanneer: 09:00 – 13:00

Wat: Deze cursus Reanimatie en AED is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil weten hoe je een leven kunt redden. Je leert in vier klassikale uren volwassenen reanimeren. Bij goed gevolg krijg je een Europees erkend certificaat (2 jaar geldig).

Cursusinformatie Reanimatie en AED

Je hoopt het nooit mee te maken; een reanimatie. Toch is het fijn te weten wat je kunt doen in geval van nood. Zeker omdat bij bewusteloosheid of een hartstilstand elke seconde telt. Hoe eerder jij in actie durft te komen, des te groter de kans is dat het slachtoffer het overleeft. In deze cursus Reanimatie en AED ga je waardevolle, levensreddende handelingen leren. Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je in praktijk oefenen. Er worden noodsituaties nagebootst waarbij je verschillende technieken leert als borstcompressies en beademing. Je oefent ook met een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Deze cursus past bij jou als:

  • Je wilt leren hoe je een volwassene reanimeert
  • Je wilt leren hoe een automatische externe defibrillator (AED) werkt
  • Je in praktijk noodsituaties wilt oefenen op een reanimatiepop

Andere evenementen