Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Hulpverlening op evenementen

Geplaatst op 06 januari 2023

Organiseert u een evenement in district Brabant Zuidoost en wilt u dat de evenementenhulp goed geregeld is? Dan bent u bij het Rode Kruis aan het juiste adres! We hebben goed getrainde EHBO-vrijwilligers die Eerste Hulp verlenen bij grote en kleine evenementen. Al onze vrijwilligers beschikken over een geldig certificaat Uitgebreide EHBO en zijn opgeleid in Reanimatie en AED (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad). Onze vrijwilligers volgen jaarlijks minimaal tien uur herhalingsles en kunnen daarnaast extra kwalificaties behalen, bijvoorbeeld op het terrein van grootschalige evenementenhulp, sportletsel, wandelletsel en behandeling van alcohol en druggerelateerde letsels.

Evenementenhulp in district Brabant-Zuidoost aanvragen

Evenementenorganisatoren in district Brabant Zuidoost kunnen d.m.v. een  aanvraagformulier een aanvraag indienen bij het Team Evenementenhulp. Wij ontvangen het aanvraagformulier het liefst zo vroeg mogelijk, om er zeker van te zijn dat wij voldoende vrijwilligers kunnen inzetten.

Zelf evenementenhulpverlener in district Brabant-Zuidoost worden?

We zijn bij het Rode Kruis altijd op zoek naar mensen die willen helpen en die ervaring willen opdoen als eerste hulpverlener op evenementen: mensen die hun EHBO kennis in de praktijk willen brengen. Interesse in evenementenhulpverlener worden bij het Rode Kruis district Brabant Zuidoost? Neem dan contact met ons op via vacatures.brabantzuidoost@rodekruis.nl onder vermelding van 19.016 Evenementenhulpverlener of klik hieronder op Solliciteer nu!

Contact

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met de Coördinator Evenementenhulp Ynte Boskman via telefoonnummer 06-18525147.

Meest recente berichten

rode kruis ehbo vrijwilliger helpt gewonde man

Noodhulpteams

6 maart 2021

Een trein die ontspoort, een aanslag of een vliegtuigongeluk. Je moet er niet aan denken. Maar als h...

Lees meer