Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

13 januari 2024
24 april 2024
25 mei 2024
22 juni 2024

In deze Herhalingscursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen fris je al jouw kennis op over het verlenen van eerste hulp aan kinderen en volwassenen bij de meest voorkomende ongelukken en verschillende ernstige situaties.

Belangrijke informatie

Waar: Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven

Wanneer: 09:00 – 19:00

Wat: Deze herhalingscursus is een herhaling van de complete cursus EHBO bij volwassenen en kinderen. Dit is een 10 uur durende klassikale cursus. Wanneer je de herhalingscursus succesvol afrondt, is je Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO weer twee jaar geldig.

Cursusinformatie Herhalingscursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Tijdens deze uitgebreide EHBO-cursus leer je alle vaardigheden die nodig zijn om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen aan kinderen en volwassenen. In de cursus leer je precies wat je moet doen bij de meest uiteenlopende letsels. Reanimatie en het gebruik van een AED oefen je op verschillende reanimatiepoppen. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Condities
Iedereen met een geldig certificaat dat hoort bij de EH4300 of in het bezit is van een geldig EH4100 certificaat in combinatie met een geldig EH3102 of EH4102 certificaat kan deelnemen aan deze herhalingscursus. Een geldig HOK-diploma Eerste Hulp wordt ook geaccepteerd.

Andere evenementen