Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO

Fris met deze Herhalingscursus Uitgebreide EHBO je kennis op van alle EHBO-vaardigheden, inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.
Alle inkomsten uit cursussen komen ten goede aan onze hulpverleningsactiviteiten.

Belangrijke informatie

Waar: Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven

Wanneer: 09:00 – 17:30

Wat: Deze Herhalingscursus is een herhaling van de complete cursus EHBO bij volwassenen. Dit is een 8 uur durende klassikale cursus. Wanneer je de herhalingscursus succesvol afrondt, is je Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO weer twee jaar geldig.

Cursusinformatie Herhaling Uitgebreide EHBO

De meest uitgebreide herhalingscursus EHBO, die ook zeer geschikt is voor professionals.

Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

Condities
Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de cursus.

Andere evenementen