Flevoland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Almere

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Almere

Rode Kruis Almere

Rode Kruis Almere is een veelzijdige afdeling met zo’n 125 vrijwilligers, die meer doen dan alleen Evenementenhulp. Zo gaan onze vrijwilligers langs scholen om de jeugd in de gemeente Almere kennis te laten maken met EHBO. Ook geven onze vrijwilligers workshops ‘Life Skills’ en ‘Healthy Habits’ aan kwetsbare migranten. We leren hen hoe ze beter zijn voorbereid als zich een noodsituatie voordoet.

Evenementenhulp is wel onze belangrijkste activiteit. Je vindt onze vrijwilligers op kleine en grote evenementen, zoals de Duin Triathlon, de wedstrijden van Almere City FC maar ook het Almere Diwali Festival. Veel vrijwilligers zijn al jaren evenementenhulpverlener en zijn ook te vinden op grote evenementen buiten Almere.

Contact Rode Kruis Almere

Vrijwilliger worden in Almere?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Almere?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Almere

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Almere

Wij bieden verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen.
Wil je hulpverlening aanvragen op je evenement? Of zoek je andere hulp? Doe een aanvraag!
(Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen).

 

Evenementenhulp aanvragen Contact

Dit doet het Rode Kruis in Almere

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Almere

Het Rode Kruis is primair gericht op hulpverlening. Zo verlenen we EHBO bij evenementen, d.w.z.  evenementen die georganiseerd worden door “anderen”.

Om onze hulpverlening mogelijk te maken organiseren we ook “eigen” evenementen – die zijn voornamelijk gericht op fondsenwerving.

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Almere

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Almere

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Almere

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus in de omgeving van Almere

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de omgeving van Almere. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen