Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Gooi en Utrecht

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Gooi en Utrecht

Rode Kruis in Gooi en Utrecht

De coronacrisis, wat duurt die lang. Sommige mensen voelen zich eenzaam en anderen maken zich zorgen over hun gezondheid. Wij van het Rode Kruis staan voor iedereen klaar die een beetje hulp kan gebruiken. Ook in (de omgeving van) Utrecht en ook voor jou. Het district Gooi & Utrecht heeft 14 afdelingen. Zo is er altijd wel één bij jou in de buurt: Amersfoort-EemlandBaarn-SoestBunschoten-SpakenburgDe BiltGooi en VechtstreekHoutenLekstroomRhenen, Stichts WeidegebiedUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVijfheerenlandenZeist.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Gooi en Utrecht in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Gooi en Utrecht.

Nieuws uit district Gooi en Utrecht

Dit doet het Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Gooi en Utrecht staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Evenementen in district Gooi en Utrecht

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Gooi en Utrecht

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Gooi en Utrecht