Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Gooi en Utrecht

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Gooi en Utrecht

Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Zie je het Rode Kruis, dan zie je hulp. In District Gooi en Utrecht is het Rode Kruis goed vertegenwoordigd. Vanuit 12 locaties worden activiteiten georganiseerd en bieden we hulpverlening aan mensen die dit nodig hebben.

De locaties zijn: Amersfoort-EemlandBaarn-SoestBunschoten-SpakenburgDe BiltGooi en Vechtstreek, LekstroomRhenen, Stichts WeidegebiedUtrechtVeenendaal, Vijfheerenlanden, Zeist-Heuvelrug.

Wat doet Rode Kruis Gooi en Utrecht?

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Gooi en Utrecht staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Maar we doen veel meer dan dat. Denk aan ondersteuning op het gebied van voedselarmoede, noodhulp, begeleid vervoer, educatie en voorlichting, opvang asielzoekers. Bekijk hier al onze soorten hulpverlening.

Weten welke Rode Kruis locatie in Gooi en Utrecht in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Gooi en Utrecht.

Nieuws uit district Gooi en Utrecht

Dit doet het Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Gooi en Utrecht staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Evenementen van het Rode Kruis in Gooi en Utrecht

Evenementen in district Gooi en Utrecht

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Gooi en Utrecht

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Gooi en Utrecht