Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Haaglanden

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Haaglanden

Rode Kruis in Haaglanden

Het Rode Kruis is er in Haaglanden ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Haaglanden altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het district Haaglanden heeft 5 locaties; Delft MiddenDelfland, Den Haag-Rijswijk-Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp en Westland, en 2 studentendesks; Delft en Den Haag.

Weten welke Rode Kruis-locatie in Haaglanden in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Haaglanden.

Nieuws uit district Haaglanden

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Haaglanden

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Haaglanden staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Haaglanden

Kinderen doen touwtrekwedstrijd op het schoolplein.een schoolplein

Evenementen van het Rode Kruis in Haaglanden

Evenementen in district Haaglanden

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Haaglanden

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Haaglanden