Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Delft Midden-Delfland

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Delft Midden-Delfland

Rode Kruis Delft Midden-Delfland

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Delft Midden-Delfland kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Delft Midden-Delfland heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Delft Midden-Delfland

Vrijwilliger worden in Delft en Midden-Delfland?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Delft en Midden-Delfland?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Delft en Midden-Delfland

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Delft en Midden-Delfland

​​​​Vrijwilligers van het Rode Kruis in Haaglanden staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij diverse evenementen waar we EHBO leveren, maar ook bij sporttoernooien. Met de EHBO-app en cursussen (op maat) willen we zorgen dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.
Wij zetten ons in voor kwetsbare mensen en proberen met workshops en cursussen iedereen zich goed te laten voorbereiden op mogelijke calamiteiten. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen, zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Delft en Midden-Delfland

Evenementen van het Rode Kruis in Delft en Midden-Delfland

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Delft en Midden-Delfland

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Delft en Midden-Delfland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Delft en Midden-Delfland

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Delft en Midden-Delfland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Delft en Midden-Delfland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen