Hollands-Midden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling omgeving Leiden

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis omgeving Leiden

Over Rode Kruis, locatie Leiden

Rode Kruis, locatie omgeving Leiden bestaat uit ruim 200 vrijwilligers en verleent (nood)hulp aan de inwoners uit de regio.
Meer weten over het Bestuur en de coördinatoren, je​ vindt hieronder een overzicht​. Nog meer weten over onze afdeling? Neem contact met ons op!

Studentendesk Leiden

In 14 universiteitssteden bevinden zich Rode Kruis Studentendesks, zo ook in Leiden. Deze desks bedenken en voeren activiteiten uit voor het Nederlandse Rode Kruis waarin zij medestudenten betrekken. De studentendesk Leiden heeft niet alleen bestuurlijke talenten nodig, maar ook studenten die het leuk vinden om hun kwaliteiten in te zetten voor het coördineren van een project of het leuk vinden om gewoon een dag andere mensen te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de site van de studentendesk Leiden.

Coördinatoren Rode Kruis, locatie Leiden

Locatie coördinator Algemeen Albert-Jan de Heer
Locatie coördinator Vrijwilliger Henk Roeters
Locatie coördinator Hulpverlening Kevin van Wiggen
Locatie coördinator Opleidingen Hester Aangeenbrug-Knol
Coördinator Facilitair Marcel van Iperen

Contact Rode Kruis omgeving Leiden

Vrijwilliger worden in omgeving Leiden?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in omgeving Leiden?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling omgeving Leiden

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in omgeving Leiden

Vrijwilligers van Rode Kruis Leiden zetten zich in voor activiteiten variërend van Eerste hulp​ bij rampen ​of evenementen tot bevolkingszorg ​en zelfredzaamheid​.

Altijd paraat

We leren op het kantoor aan de Apollolaan zo veel mogelijk mensen hoe zij zelf EHBO kunnen toepassen in een noodsituatie. Bij kleine en grote evenementen staan onze vrijwilligers en ons biketeam paraat. Speciaal opgeleide vrijwilligers kunnen zelfs dag en nacht uitrukken bij een ramp, zoals bijvoorbeeld het schietincident in Alphen aan de Rijn. We zetten ons ook in om mensen sterker en zelfredzamer te maken in noodsituaties, of te voorkomen dat ze in noodsituaties komen.

Dit doet het Rode Kruis in omgeving Leiden

Rommelmarkt

De rommelmarkt van het Rode Kruis is een begrip in Voorschoten. Zeg je rommelmarkt dan is het antwoo…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in omgeving Leiden

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis omgeving Leiden

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis omgeving Leiden

Het Rode Kruis zou nergens zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers. Voor de hulpverlening en bemanning van EHBO-posten op evenementen hebben wij veel vrijwilligers nodig. Ook zijn we op zoek naar coördinatoren, acitviteitenbegeleiders, instructeurs zelfredzaamheid en chauffeurs. Iets voor jou?

Vacatures van Rode Kruis omgeving Leiden

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis omgeving Leiden

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis omgeving Leiden organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen