IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district IJsselland

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district IJsselland

Het Rode Kruis IJsselland

Het Rode Kruis is er ook bij jou om de hoek in IJsselland. Ruim 500 vrijwilligers staan klaar voor EHBO op evenementen, Bevolkingszorg en Voorlichting. We helpen mensen zich goed voor te bereiden op noodsituaties en geven allerlei EHBO-cursussen.

In IJsselland bestaat het Rode Kruis uit zeven lokale vrijwilligersgroepen en een overkoepelende districtsorganisatie. Plaatselijk gaat het onder andere om het aanbieden van Evenementenhulp en EHBO-cursussen. Het district coördineert onder meer Noodhulp en Bevolkingszorg, ter ondersteuning van professionele hulpdiensten tijdens rampen en grote incidenten.

Meer weten over het district of de lokale groepen? Die hebben elk hun eigen internetpagina. Zie District, Deventer, Kampen‑Zwartewaterland, Kop van Overijssel, Salland‑Midden, Staphorst, Vechtdal, Zwolle.

Waar zit het Rode Kruis bij jou in de buurt?

Wil je weten waar jij kunt aankloppen voor hulp of waar je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van het Rode Kruis bij jou in de buurt in IJsselland.

Nieuws van Rode Kruis IJsselland

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet Rode Kruis IJsselland

Vrijwilligers van Rode Kruis IJsselland staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet Rode Kruis IJsselland

Evenementen van Rode Kruis IJsselland

Vrijwilligers van Rode Kruis IJsselland staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij tal van evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Zodoende trainen we voortdurend onze vaardigheden, waardoor we snel inzetbaar zijn bij rampen en crises.

In de agenda hieronder zie je per maand op welke data onze vrijwilligers in actie komen. Klik op ‘Bekijk alle evenementen van Rode Kruis IJsselland’ voor een totaaloverzicht.

Evenementen van Rode Kruis IJsselland

Word vrijwilliger bij het Rode Kruis

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vrijwilligersvacatures