Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis Studentendesk Wageningen

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Bekijk de hulpverleningsactiviteiten van de studentendesks

Neem contact op met Rode Kruis Studentendesk Wageningen

Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Welkom op de site van de Studentendesk Wageningen! Als Studentendesk organiseren wij verschillende evenementen, lezingen en acties, waarin studenten een centrale rol spelen. Samen met vrijwilligers en commissies maken we het goede werk van het Rode Kruis bekent onder de Wageningse studenten.

Via de Studentendesk Wageningen kan je ontzettend veel goeds doen! Zo kan je bij commissies of vrijwilligerswerk doen voor het Rode Kruis. Wil jij vrijwilliger bij ons worden? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar: studentendeskwageningen@rodekruis.nl en wij vertellen je graag wat je kan betekenen binnen de desk!

Wil je op de hoogte blijven van alle berichten rondom onze activiteiten, evenementen of vacatures? Dat kan op drie manieren! Meld je dan aan voor onze vrijwilligersmail, like onze Facebook pagina of volg ons op Instagram! Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar studentendeskwageningen@rodekruis.nl.

Wij verlenen geen EHBO op evenementen, hiervoor kunt u terecht bij de afdeling Renkum-Wageningen. U kunt contact opnemen via https://www.rodekruis.nl/gelderland/contact/

Contact Rode Kruis Studentendesk Wageningen

Nieuws van Rode Kruis Studentendesk Wageningen

Geen berichten gevonden

Dit doet de Studentendesk in Wageningen

Dit doet de Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Evenementen van de Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Geen evenementen gevonden.

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Studentendesk in Wageningen

Geen berichten gevonden