Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis Studentendesk Amsterdam

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Bekijk de hulpverleningsactiviteiten van de studentendesks

Neem contact op met Rode Kruis Studentendesk Amsterdam

Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam

De studentendesk Amsterdam kan gezien worden als de link tussen het Rode Kruis en studerend Amsterdam. Hiermee bieden wij een unieke kans om niet alleen je CV aan te scherpen, maar ook de mogelijkheid om iets te doen voor anderen en jezelf organisatorisch en sociaal te ontwikkelen. Op een laagdrempelige en eigentijdse manier zetten studenten zich in als vrijwilligers. Samen met de vrijwilligers van de studentendesk voeren wij diverse projecten uit en hebben we voor iedere student wat te bieden.

Solliciteren

De sollicitaties voor de commissies vinden veelal plaats aan het begin van het collegejaar maar ook door het jaar heen zijn er vacatures. Interesse in commissiewerk? Stuur een mailtje naar studentendeskamsterdam@rodekruis.nl ! Volg ook onze Instagram (@studentendeskamsterdam), Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte!

Ben je op zoek naar een parttime bestuursfunctie? In Augustus wisselt het bestuur. Stuur een mail met je CV + motivatie naar studentendeskamsterdam@rodekruis.nl.

Flexvrijwilliger

Lijkt het je leuk om af en toe te helpen bij de uitvoering van een activiteit? Meld je dan aan in onze WhatsApp groep en blijf op de hoogte van onze activiteiten! Lid worden kan via deze link.

Bestuur Studentendesk Amsterdam-Amstelland

Voorzitter Pepijn de Reus | pdereus@rodekruis.nl
Secretaris & Communicatie Ruben Lanjouw | rubenlanjouw@rodekruis.nl
Penningmeester David Borensztajn | dborensztajn@rodekruis.nl
Coördinator Welzijn Julia Rooth | jrooth@rodekruis.nl 
Coördinator HOR Nina Swart | nswart@rodekruis.nl

Contact Rode Kruis Studentendesk Amsterdam

Nieuws van Rode Kruis Studentendesk Amsterdam

Dit doet de Studentendesk in Amsterdam

De Studentendesk organiseert en coördineert zijn commissies en projecten. Dit doen wij met zelfredzaamheid en het helpen van kwetsbare groepen in de samenleving in het achterhoofd. Lees meer over onze activiteiten op de pagina.

Dit doet de Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer

Evenementen van de Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Studentendesk in Amsterdam