Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Fondsenwerving

Geplaatst op 29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren. Dit wordt op diverse manieren gedaan, bijvoorbeeld door contact te leggen met bedrijven of universiteiten, studenten te benaderen voor een kleine donatie of evenementen voor jongeren te organiseren.

Afgelopen jaar heeft de commissie bijvoorbeeld twee keer een succesvolle krattenactie georganiseerd. Hierbij ging de studentendesk langs op Uilenstede en de Zuiderzeeweg campus om te vragen of studenten statiegeld wilde doneren aan het Rode Kruis. Dit ging erg goed en bij elkaar werd er bijna 700,- op gehaald. Andere voorbeelden zijn het pooltoernooi dat georganiseerd was of onze hulp bij het voedselproject.

Heb jij nog een leuk idee of wil je met ons samenwerken?

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer