Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Mapathon commissie

Geplaatst op 19 augustus 2022

Eens per jaar rond februari/maart organiseert de Rode Kruis Studentendesk Nijmegen in samenwerking met studievereniging Mundus van de Radboud Universiteit een Mapathon. Tijdens deze Mapathon worden onbegaanbare rampgebieden door studenten in kaart gebracht, zodat hulpverleners sneller en beter toegang kunnen krijgen tot dergelijke gebieden. Van achter je laptop verbeter je de huidige kaarten door wegen en gebouwen zichtbaar te maken zodat hulpverleners in nood weten waar het getroffen gebied ligt en hoe ze er moeten komen. Een avond vol gezelligheid en gezamenlijk iets doen voor het goede doel!

Lijkt het je leuk om slechts een gedeelte van het jaar actief te zijn in een commissie en wil je hulpverleners een handje helpen door betere kaarten te maken? Sluit je dan aan bij de Mapathoncommissie!

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer