Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Podcast Commissie

Specifiek verdiept in het onderwerp mentale gezondheid hebben we daarnaast ook een ander groot project lopen: de ‘Podcast Mentale Gezondheid‘. Dit is een landelijk project waaraan vier verschillende studentendesken meedoen, namelijk Nijmegen, Wageningen, Delft en Utrecht. Iedere twee weken komt er een nieuwe podcast aflevering online waarin we in gesprek gaan met jongvolwassen ervaringsdeskundigen of experts over onderwerpen als eenzaamheid, stress, de invloed van sociale media op mentaal welzijn en studentenpsychologen. Het doel is om zowel nieuwsgierigheid, als een gevoel van herkenning en erkenning onder jongeren te creëren en het taboe rondom het onderwerp te doorbreken.

Heb je affiniteit met deze onderwerpen en wil je je graag aansluiten bij één van deze commissies? Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

Commissielid worden

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het starten van leuke projecten? Mail dan naar ons of vul het formulier in bij de vacature voor commissielid!

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer