Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Rode Kruis Week commissie

Geplaatst op 09 mei 2022

De Rode Kruis week is een week in juni waarbij het Rode Kruis centraal staat. Deze commissie vult de week met ludieke activiteiten en grote evenementen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis.

Wil jij deze commissie doen?

Vind jij dit nu ook zo leuk klinken? Ben jij een enthousiaste, creatieve student die het leuk vindt om dit soort, of zelfs grotere, evenementen neer te zetten met de commissie? Wil jij graag bijdragen aan de kennis over de activiteiten van het Rode Kruis, en onze studentendesk, onder studenten? Of twijfel je nog een beetje, en heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer