Fryslân
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Fryslân

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Fryslân

Rode Kruis in Fryslan

Het Rode Kruis is er in Fryslân ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Fryslân altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Het Rode Kruis in Fryslân opereert vanuit werkgroepen in Dokkum, Drachten, Franeker, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Deze lokale werkgroepen hebben een eigen coördinator die voornamelijk de nood- en evenementenhulp in haar werkgebied (gemeente) regelt, maar ook zijn lokaal EHBO-lessen te volgen.

Weten welke Rode Kruis werkgroep in Fryslân in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-werkgroep jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-werkgroep in Fryslân.

Nieuws uit Rode Kruis district Fryslan

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Fryslân

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Fryslân staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Activiteiten Fryslân

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Fryslân

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind hieronder een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Fryslân