Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Gelderland

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Gelderland

Rode Kruis in Gelderland

Het Rode Kruis is er in Gelderland ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Gelderland altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Binnen Gelderland is het Rode Kruis opgedeeld in drie districten: Gelderland-Midden, Gelderland-Zuid en Noord- en Oost-Gelderland.

Heb je een vraag voor district Noord- en Oost-Gelderland of Gelderland Midden? Je kunt bellen met districtsmanager Martijn van den Heuvel, telefoon 06-46060781 of het contactformulier invullen.

Heb je een vraag voor district Gelderland Zuid? Je kunt bellen met districtsmanager Ria van der Sluis, telefoon 06-18512232 of het contactformulier invullen.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Gelderland in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Gelderland.

Nieuws uit district Gelderland

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Gelderland staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Gelderland

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Gelderland

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Gelderland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in Gelderland