Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Gelderland

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Gelderland

Rode Kruis in Gelderland

Je vindt het Rode Kruis overal in Nederland, ook in Gelderland. Heb je EHBO nodig voor je evenement, ben je op zoek naar een EHBO-cursus, is er behoefte aan bevolkingszorg of noodhulp, of wil je vrijwilliger worden, er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor informatie. Klik op ‘Over Ons’ in het menu bovenaan de pagina voor een overzicht van alle locaties in Gelderland of doe de postcodecheck om een locatie te vinden.

Daarnaast hebben we in Gelderland twee studentendesks: in Nijmegen en Wageningen. De Rode Kruis studentendesks zetten zich in om jongeren te informeren en enthousiasmeren over de hulpverlening van het Rode Kruis. Algemene informatie over de studentendesks vind je hier.

Weten welke Rode Kruis locatie in Gelderland in jouw buurt zit?

Weten welke Rode Kruis-locatie er in Gelderland in jouw buurt zit of wil je weten of je je daar actief kunt inzetten? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Gelderland.

Nieuws uit district Gelderland

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Noodhulp in Gelderland

Het Rode Kruis is actief in diverse noodhulpsituaties. Onze Gelderse vrijwilligers kwamen onder meer in actie als EHBO’er op talloze vaccinatielocaties en als gastheer/gastvrouw op meerdere opvanglocaties voor vluchtelingen. Dat is niet beperkt tot ons gebied: onze Gelderse noodhulpteams kwamen bijvoorbeeld in actie bij de overstromingen en de bosbranden in Limburg.

Dit doet het Rode Kruis in Gelderland

rode kruis vrijwilliger op een festival

Evenementen van het Rode Kruis in Gelderland

Wist je dat je onze Rode Kruis vrijwilligers tegen kunt komen op tal van evenementen en dat we die inzetten benutten om hun vaardigheden te trainen en getraind te houden? Zo kunnen we ze snel inzetten bij rampen en crises.

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Gelderland

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Gelderland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in Gelderland