Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Driestromenland

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Driestromenland

Rode Kruis Driestromenland

De Rode Kruis locatie Driestromenland is gefuseerd en bestaat uit de locaties die voorheen de namen Beuningen, Midden-Betuwe, Midden Maas en Waal en Wijchen hadden.

Wij helpen de meest kwetsbaren – in Driestromenland maar ook bij grote evenementen in Nederland. Vrijwilligers van het Rode Kruis Driestromenland staan klaar met noodhulp om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen, in Driestromenland en de buitendorpen, bij kleine en grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met Reanimatie- en EHBO-cursussen stellen we zoveel mogelijk mensen in staat om hun medemens in noodsituaties te helpen. Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Contact Rode Kruis Driestromenland

Vrijwilliger worden in Driestromenland?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Driestromenland?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Driestromenland

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Driestromenland

Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen, in de omgeving maar ook in de rest van Nederland, bij kleine en grote evenementen waar we al jaren de EHBO verzorgen. Met Reanimatie- en EHBO-cursussen stellen we zoveel mogelijk mensen in staat om hun medemens in noodsituaties te helpen. Wij zijn er voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, bijvoorbeeld door mensen te helpen zich goed voor te bereiden op noodsituaties zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Dit doet het Rode Kruis in Driestromenland

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Driestromenland

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Driestromenland

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Driestromenland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Driestromenland

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Driestromenland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Driestromenland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen