Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Noord-Oost Veluwe

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Noord-Oost veluwe

Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

De Rode Kruislocaties Hattem-Wapenveld en Heerde-Epe zijn officieel per 1 januari 2020 samengevoegd tot de nieuwe locatie Noord-Oost Veluwe. Daarmee wordt een groot gebied bediend: vanaf Vaassen, Emst via Epe en Heerde, naar Wapenveld en Hattem.

Locatie Noord-Oost Veluwe staat met een groep van ca. 70 enthousiaste vrijwilligers klaar om de plaatselijke bevolking te helpen met evenementenhulp, diverse soorten EHBO-opleidingen of voor een reanimatiecursus. Ook een vergaderlocatie behoort tot de mogelijkheden.

Door regelmatig trainingen te volgen houden wij onze eigen kwaliteit op een goed niveau. Daarbij wordt de locatie ondersteund door de inzet van het Rode Kruis op landelijk niveau, dat diverse materialen ontwikkelt en ter beschikking stelt om die kwaliteit te waarborgen.

Omdat we midden in de samenleving staan, werken we als locatie ook nauw samen met andere organisaties, zoals de brandweer, politie, gemeente, etc.

Onze locatie beschikt over twee eigen gebouwen, namelijk in Hattem en in Epe, waar we zeer regelmatig trainingen en workshops verzorgen. Tegen geringe kosten stellen we deze twee gebouwen ook beschikbaar voor derden.

Voor noodhulp ter plekke beschikken wij over uitstekend materiaal zoals een ambulance (als mobiele hulppost), een grote tent en diverse andere voorzieningen.

Wil je meer informatie of heb je een hulpvraag, dan komen wij graag in contact.

Locatie Noord-Oost Veluwe heeft een goede bezetting van coördinatoren op diverse gebieden, hoewel er wel enkele vacatures zijn. Wil je meer weten, mail dan naar info.nov@rodekruis.nl.

Contact Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

Vrijwilliger worden in Noord-Oost Veluwe?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Noord-Oost Veluwe?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Noord-Oost Veluwe

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Noord-Oost Veluwe

Het Rode Kruis Noord-Oost Veluwe biedt verschillende vormen van hulpverlening, denk bijvoorbeeld aan Eerste Hulp bij evenementen. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke aanvraag ontvangen.

Dit doet het Rode Kruis in Noord-Oost Veluwe

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Noord-Oost Veluwe

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Noord-Oost Veluwe

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Noord-Oost Veluwe organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen