Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Vijfheerenlanden

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Vijfheerenlanden

Rode Kruis Vijfheerenlanden

Wij helpen de meest kwetsbaren, in Vijfheerenlanden, maar ook bij grote evenementen in Nederland. Vrijwilligers van het Rode Kruis Vijfheerenlanden staan klaar met noodhulp om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen, in Vijfheerenlanden en in de omgeving in kleine dorpen, bij kleine en grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met Reanimatie- en EHBO-cursussen stellen we zoveel mogelijk mensen in staat om hun medemens in noodsituaties te helpen. Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Contact Rode Kruis Utrechtse Vijfheerenlanden

Vrijwilliger worden in Vijfheerenlanden?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Vijfheerenlanden?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis Vijfheerenlanden

Rode Kruis wil voedselhulp in Utrecht opschalen

3 april 2023

Het Rode Kruis ziet de vraag om voedselhulp in Nederland al maanden toenemen. Sinds begin dit jaar helpen de hulporganisatie en zijn lokale partners landelijk gemiddeld 6000 huishoudens per maand met een wekelijkse boodschappenkaart ter waarde van 17,50 euro. Daarom wil het Rode Kruis deze voedselhulp verdubbelen: van 20.000 duizend bereikte mensen in 2022, naar minimaal 40.000 mensen in 2023.

Lees meer
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Vijfheerenlanden

Het Rode Kruis Vijfheerenlanden biedt verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag van u ontvangen.

Dit doet het Rode Kruis in Vijfheerenlanden

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Vijfheerenlanden

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Vijfheerenlanden

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Vijfheerenlanden

Het Rode Kruis vaart op vrijwilligers. Ook in Vijfheerenlanden. Wil jij solliciteren? Kies een openstaande functie of bekijk alle openstaande vacatures in jouw omgeving.

Vacatures van Rode Kruis Vijfheerenlanden

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Vijfheerenlanden

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Vijfheerenlanden organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen