Amsterdam-Amstelland
Word vrijwilliger Doneer

Catawiki mediaveiling voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland

Geplaatst op 29 september 2021

Door: Sam Booij

Van 1 tot en met 15 oktober organiseert het Rode Kruis de jaarlijks terugkerende veiling op Catawiki. Via dit verkoopplatform kunnen geïnteresseerden bieden op verschillende mediakavels die worden aangeboden door vooraanstaande mediabedrijven. Op deze manier helpen zij het Rode Kruis, omdat de opbrengst direct naar lokale projecten gaat.

Een advertentie in de LINDA, KIDSWEEK, of buitenreclame via JCDecaux. Er is een divers aanbod aan kavels die nu online staan. Op de website van Catawiki kunnen geïnteresseerden van te voren een account aanmaken, zodat er vanaf 1 oktober geboden kan worden op de kavels via een online veiling. Op 15 oktober sluit de veiling en wordt de opbrengst bekend gemaakt. Het totale bedrag gaat naar lokale projecten van het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland.

Tekst gaat door onder de afbeelding

Zelf een kijkje nemen op de mediaveiling van Catawiki voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland? Klik hier.

Onze Projecten

Met het geld dat wordt opgehaald worden de meest kwetsbare mensen in de regio geholpen. De teams van noodhulp en bevolkingszorg zorgen voor de primaire levensbehoeften van degenen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Er worden mensen opgevangen wanneer dat nodig is. Ook bij een evacuatie schiet het Rode Kruis te hulp door het verplaatsen van mensen in nood.

Naast de noodsituaties waarbij het Rode Kruis ingrijpt, lopen er diverse lokale projecten waar hard geld voor nodig is. Een van die projecten is ‘Heldin’, een training voor vrouwen om aan weerbaarheid en zelfvertrouwen te werken. Een ander project is ‘Goed voorbereid’, een workshop waarin deelnemers leren over risico’s is hun directe leefomgeving. Voor meer informatie over alle projecten kun je hier een kijkje nemen.

Zeg het voort!

Wil je graag je steentje bijdragen? Je kunt ons helpen door onze posts zo veel mogelijk te delen op social media met jouw volgers! Ken jij nog bedrijven die geïnteresseerd zijn om mee te doen? Zeg het voort! Houd onze Instagram en Facebook pagina in de gaten.

Meest recente berichten