Amsterdam-Amstelland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Aalsmeer

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Aalsmeer

Rode Kruis Aalsmeer

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Aalsmeer kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Aalsmeer heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Aalsmeer

Vrijwilliger worden in Aalsmeer?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Aalsmeer?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Aalsmeer

Rode Kruis wil voedselhulp in Amsterdam opschalen

3 april 2023

Het Rode Kruis ziet de vraag om voedselhulp in Nederland al maanden toenemen. Sinds begin dit jaar helpen de hulporganisatie en zijn lokale partners landelijk gemiddeld 6000 huishoudens per maand met een wekelijkse boodschappenkaart ter waarde van 17,50 euro. Daarom wil het Rode Kruis deze voedselhulp verdubbelen: van 20.000 duizend bereikte mensen in 2022, naar minimaal 40.000 mensen in 2023.

Lees meer
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Aalsmeer

Dit doet het Rode Kruis in Aalsmeer

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Aalsmeer

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Aalsmeer

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Aalsmeer

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Aalsmeer

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Aalsmeer

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Aalsmeer organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen