Onze lieve stad heeft je hulp nodig

Sinds de coronacrisis zijn er alleen in al Amsterdam 25.000 mensen in voedselnood. Tegelijkertijd hebben cateraars het moeilijk. De lunchtafels in kantoren zijn veelal leeg en faillissement dreigt. Daarom roept het Rode Kruis bedrijven op hun cateraar te doneren. Zo kunnen de cateraars door blijven koken voor degenen die het echt nodig hebben. 

Vrijwilliger worden?

Wil jij als vrijwilliger aan de slag in Amsterdam-Amstelland? Bekijk onze vacatures en ga aan de slag bij jou in de buurt.

Dit doen we

Dit doen we

Wij helpen de meest kwetsbaren. ​​​​Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Help collecteren!

Agenda

Agenda

Hier kun je tekst kwijt. Vergeet niet het blok vervolgens bij ‘Screen options’ weer zichtbaar te maken op alle devices door alle vinkjes uit te zetten.

190

landen ter wereld hebben een lokale Rode Kruis of Rode Halve Maan vereniging

Samen maken we een verschil

Nieuwsbrief ontvangen?

X
- Enter Your Location -
- or -
×