Amsterdam-Amstelland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Amsterdam-Amstelland

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Amsterdam-Amstelland

Rode Kruis in Amsterdam-Amstelland

Het Rode Kruis is er in Amsterdam-Amstelland ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Amsterdam-Amstelland altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Amsterdam-Amstelland in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Amsterdam-Amstelland.

Nieuws uit district Amsterdam-Amstelland

Rode Kruis wil voedselhulp in Amsterdam opschalen

3 april 2023

Het Rode Kruis ziet de vraag om voedselhulp in Nederland al maanden toenemen. Sinds begin dit jaar helpen de hulporganisatie en zijn lokale partners landelijk gemiddeld 6000 huishoudens per maand met een wekelijkse boodschappenkaart ter waarde van 17,50 euro. Daarom wil het Rode Kruis deze voedselhulp verdubbelen: van 20.000 duizend bereikte mensen in 2022, naar minimaal 40.000 mensen in 2023.

Lees meer
wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Amsterdam-Amstelland

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Amsterdam-Amstelland staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Amsterdam-Amstelland

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Amsterdam-Amstelland

Evenementen in district Amsterdam-Amstelland

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Amsterdam-Amstelland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Amsterdam-Amstelland