Flevoland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Lelystad

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Lelystad

Rode Kruis Lelystad

De locatie Rode Kruis Lelystad bestaat uit een groep gezellige hulpverleners. Zij geven eerste hulp tijdens grote en kleine evenementen in de gemeente Lelystad, maar ook daarbuiten. Zo kun je onze vrijwilligers vaak vinden bij sportevenementen zoals de Benelux Tour,   KNMV Motocross wedstrijden en bij de Twirlwedstrijden in Lelystad. Maar ook bijvoorbeeld bij de Dodenherdenking in onder andere Lelystad.

Rode Kruis Lelystad houdt zich met name bezig met EHBO en hulpverlening bij evenementen. Goed getrainde vrijwilligers verzorgen EHBO-cursussen op scholen en bij sportverenigingen. De locatie is in opbouw. Bij ons zijn een aantal enthousiaste nieuwe vrijwilligers actief. En we kunnen je hulp goed gebruiken. Help je ons helpen?

Organiseer je een evenement in de gemeente Lelystad? Neem dan contact met ons op. Bij evenementen komen onze deskundige vrijwilligers hulp verlenen!

Contact Rode Kruis Lelystad

Vrijwilliger worden in Lelystad?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Lelystad?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Lelystad

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Lelystad

Het Rode Kruis is primair gericht op hulpverlening. Zo verlenen we EHBO bij evenementen, d.w.z.  evenementen die georganiseerd worden door “anderen”. Om onze hulpverlening mogelijk te maken organiseren we ook “eigen” evenementen – die zijn voornamelijk gericht op fondsenwerving.

Wij bieden verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen.
Wil je hulpverlening aanvragen op je evenement? Of zoek je andere hulp? Doe een aanvraag!
(Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen).

Dit doet het Rode Kruis in Lelystad

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Lelystad

Het Rode Kruis is primair gericht op hulpverlening. Zo verlenen we EHBO bij evenementen, d.w.z.  evenementen die georganiseerd worden door “anderen”.

Om onze hulpverlening mogelijk te maken organiseren we ook “eigen” evenementen – die zijn voornamelijk gericht op fondsenwerving.

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Lelystad

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Lelystad

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Lelystad

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus in de omgeving van Lelystad

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de omgeving van Lelystad. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen