Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Nijmegen

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Nijmegen

Rode Kruis in Nijmegen

Het Nederlandse Rode Kruis locatie Nijmegen e.o. is een organisatie voor en door vrijwilligers. Het werkgebied van de locatie Nijmegen e.o. omvat naast de stad Nijmegen ook de randgemeenten Groesbeek, Ubbergen, Millingen aan de Rijn en de kernen Lent, Beek, Oosterhout, Berg en Dal en Heilig Landstichting.

Het Rode Kruis locatie Nijmegen e.o. biedt verschillende vormen van hulpverlening: Eerste Hulpverlening bij privé- en publieksevenementen, Sociaal Vervoer van hulpbehoevende mensen naar Rode Kruis vakantieprojecten of activiteiten, een contactcirkel voor mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken en een Sinterklaasfeest voor kinderen van gezinnen die hiertoe zelf niet in staat zijn.

Studentendesk Nijmegen

In 14 universiteitssteden bevinden zich Rode Kruis Studentendesks, zo ook in Nijmegen. Deze desks bedenken en voeren activiteiten uit voor het Nederlandse Rode Kruis waarin zij medestudenten betrekken. De studentendesk Nijmegen heeft niet alleen bestuurlijke talenten nodig, maar ook studenten die het leuk vinden om hun kwaliteiten in te zetten voor het coördineren van een project of het leuk vinden om gewoon een dag andere mensen te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de site van de studentendesk Nijmegen.

Contact Rode Kruis Nijmegen

Vrijwilliger worden in Nijmegen?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Nijmegen?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Nijmegen

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Nijmegen

Het Rode Kruis afdeling Nijmegen e.o. draait volledig op vrijwilligers. Om ons werk te kunnen doen zijn we volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Ondersteuning is mogelijk in geld, kennis, expertise en management, goederen en diensten in natura.

Als sponsors/donateur ondersteunt u niet alleen een bijzonder goed doel maar profileert u zich ook als een organisatie met een sociaal gezicht.

Dit doet het Rode Kruis in Nijmegen

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Nijmegen

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Nijmegen

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Nijmegen

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Nijmegen

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Nijmegen

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Nijmegen organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen