Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Baarn-Soest

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Baarn-Soest

Rode Kruis Baarn-Soest

Wij helpen de meest kwetsbaren in Baarn-Soest, maar ook bij grote evenementen in Nederland. Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar met noodhulp om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen in Baarn, Soest en de kleine dorpen in de omgeving. We staan op kleine en grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met onze EHBO-cursussen en reanimatiecursussen kunnen zoveel mogelijk mensen hun medemens in noodsituaties helpen. Wij helpen daarbij kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Locatiecoördinatoren André Besamusca, Emma Pelser
Evenementenhulp André Besamusca, Emma Pelser

Contact Rode Kruis Baarn-Soest

Vrijwilliger worden in Baarn-Soest?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Baarn-Soest?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis Baarn-Soest

Dit doen we in Baarn-Soest

Het Rode Kruis Baarn-Soest biedt verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen. Voor Evenementenhulp is het belangrijk dat we een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen. Onze vrijwilligers staan op veel evenementen. Voor onze locatie zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers om ons team uit te breiden! Kom jij ons versterken? Bekijk alle vacatures of vraag informatie op via dit contactformulier.

Dit doet het Rode Kruis in Baarn-Soest

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Baarn-Soest

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Baarn-Soest

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Baarn-Soest

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Baarn-Soest

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Baarn-Soest

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Baarn-Soest organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen