Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie De Bilt

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis De Bilt

Rode Kruis De Bilt

Het Rode Kruis De Bilt bestaat al sinds 1 januari 2001. We werken hier met ruim 30 vrijwilligers. Ons werkgebied omvat alle kernen van gemeente De Bilt, waaronder De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan vallen. Ook werken we nauw samen met andere locaties van het district Gooi & Utrecht. Voor onze locatie zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers om ons team uit te breiden! Kom jij ons versterken? Bekijk alle vacatures of vraag informatie op via dit contactformulier.

Contact Rode Kruis De Bilt

Vrijwilliger worden in De Bilt?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in De Bilt?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis De Bilt

Dit doen we in De Bilt

Het Rode Kruis verleent niet alleen noodhulp op nationaal en internationaal niveau, maar onze locatie is ook ​lokaal actief. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Rode Kruis locatie De Bilt biedt met vrijwilligers, hulp aan inwoners van de gemeente De Bilt. Dit doen we ​op verschillende terreinen,​ zoals evenementenhulpverlening, contactcirkels, bevolkingszorg en we verzorgen lessen voor middelbaar onderwijs. Daarbij geven we EHBO-cursussen aan volwassenen, basisscholen (groep 7), middelbaar en hoger onderwijs. Tijdens de coronacrisis helpen onze vrijwilligers ook bij vervoer, vaccinatielocaties en in zorginstellingen. Informatie hierover is op te vragen via het contactformulier.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Ook beschikken wij in De Bilt en Maartensdijk over een instructiezaal. Deze zijn te huur. Stuur hiervoor een e-mail naar atersteeg@rodekruis.nl.

​Voor onze inkomsten zijn we volledig afhankelijk van donaties en collectes, promotieactiviteiten en vergoeding voor diensten zoals EHBO. Alle inkomsten gebruiken we voor de lokale activiteiten van onze locatie. Wij krijgen geen subsidies.

Dit doet het Rode Kruis in De Bilt

Voedselhulp

Helaas zijn er in Nederland heel veel mensen die in voedselnood leven. Het Rode Kruis helpt mensen d…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in De Bilt

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis De Bilt

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilliger op een festival

Word vrijwilliger bij Rode Kruis De Bilt

Het Rode Kruis vaart op vrijwilligers. Ook in De Bilt. Wil jij solliciteren? Kies een openstaande functie of bekijk alle openstaande vacatures in jouw omgeving.

Vacatures van Rode Kruis De Bilt

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis De Bilt

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis De Bilt organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen