Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Rhenen

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Rhenen

Rode Kruis Rhenen

Mensen helpen daar waar nodig is. Dat is ons doel. Onze vrijwilligers van locatie Rhenen (onderdeel van district Gooi en Utrecht) staan dicht bij de mens. We staan op vele diverse evenementen, groot en klein. Denk aan de motorcross, de Cuneradag, 4 mei op de Grebbeberg en niet vergeten: tijdens de Rijnweek. Een afwisselende en dankbare vrijwilligersbaan waarbij je op verschillende plekken komt en het verschil maakt voor anderen.

Contact Rode Kruis Rhenen

Vrijwilliger worden in Rhenen?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Rhenen?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis Rhenen

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Rhenen

Onze EHBO’ers staan paraat op vele evenementen. Bijvoorbeeld bij een feest op Hemelvaartsdag, een herdenking op de Grebbeberg of de wandelvierdaagse. Soms gaat er iets mis: iemand verstuikt een enkel of krijgt ademhalingsproblemen. Voor deze gelegenheiden staan EHBO-posten, bemand door onze vrijwilligers. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen als iemand gewond raakt. Vrijwillig en toch professioneel.

Dit doet het Rode Kruis in Rhenen

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Rhenen

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Rhenen

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Rhenen

Het Rode Kruis vaart op vrijwilligers. Ook in Rhenen. Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij het Rode Kruis locatie Rhenen? Leuk, want wij zijn op zoek naar jou. Het is hiervoor wel handig als je een EHBO-diploma hebt en je graag met mensen werkt. We verwachten dat je je dan wel minimaal 30 uur per jaar inzet voor het Rode Kruis locatie Rhenen. In ruil daarvoor krijg je van ons een setje kleding en worden er gratis herhalingslessen aangeboden. Dan blijf je helemaal op de hoogte en leer je telkens wat bij.

Kies een openstaande functie of bekijk alle openstaande vacatures in jouw omgeving.

Vacatures van Rode Kruis Rhenen

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Rhenen

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Rhenen organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen