Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Heldin trajecten afgerond

Geplaatst op 01 september 2023

Op donderdag 13 juli en maandag 17 juli werden weer twee prachtige Heldin trajecten afgesloten. Het eerste bij SPA in Beverwijk en het tweede bij ISCHH in Hoofddorp. De trainsters zijn een hechte club aan het worden en dragen samen bij aan mooie, kwalitatief hoge traingen. In 2023 staan er nog drie trajecten op het programma en voor 2024 zijn er acht gepland. Op de foto Heldin trainsters Fransje Voncken, Margreet Hansink en Maartje Appers.

Heldin trainsters ..., ... en Maartje Appers

Heldin is een cursus speciaal gericht op vrouwen. Om hen  in hun kracht te zetten, en te werken aan hun zelfvertrouwen en daadkracht. Daarnaast vergroten zij hun EHBO-kennis. In andere woorden: door ‘project Heldin‘ leren zij hulp te bieden, hulp te vragen, omgaan met lastige situaties (denk aan meningsverschillen) en reageren in noodsituaties.

Heldin is gericht op vrouwen uit de regio Kennemerland die onzeker zijn (geworden) over hun eigen kunnen en zich graag verder willen ontwikkelen. Factoren die bij de deelnemers mee kunnen spelen zijn een laag zelfbeeld, onrustige financiële situatie, taalachterstand of weinig contacten buitenshuis. Een traject bestaat uit zeven sessies.

Meest recente berichten