Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Opening Red Cross Shop Bergen op Zoom

Geplaatst op 07 december 2023

Vandaag 7 december opent de Red Cross Shop Bergen op Zoom officieel zijn deuren. Om 13:00 tot 17:00 wordt de winkel feestelijk geopend door onze voorzitter en districtsmanager. Iedereen is welkom om bij dit bijzondere moment aan te sluiten! Om de opening van onze nieuwe winkel te vieren, kun je op de eerste dag voor €2,50 een spijkerbroek uitzoeken!

Naast dat je in de winkel voor een lage prijs leuke kleding kunt bemachtigen, ondersteun je met je aankoop tevens de activiteiten van het Rode Kruis. De opbrengsten uit de verkoop komen namelijk volledig ten goede aan het Rode Kruis district Midden- en West-Brabant. Met iedere aankoop ondersteun je dus de inzet van onze talloze vrijwilligers. Van het ondersteunen van gezinnen met voedselhulp tot aan de eerste hulpverlening tijdens evenementen en het geven van EHBO-cursussen, het Rode Kruis zet zich op tal van manieren in om slachtoffers en mensen in nood te helpen.

Het initiatief van de Red Cross Shop is afkomstig uit Breda. Hier opende zo’n zes jaar geleden de allereerste Red Cross Shop van ons district. De winkel wordt volledig draaiende gehouden door een team enthousiaste vrijwilligsters. Vanwege het succes, is er al langer over nagedacht om nog een Red Cross Shop in ons district te openen. De Red Cross Shop in Bergen op Zoom is de tweede winkel binnen ons district.

Je kunt de winkel vinden op het volgende adres:

Koevoetstraat 52A

4611 PC Bergen op Zoom

Parkeren is mogelijk (in de parkeergarage) aan de Wassenaarstraat, parkeergarage de Parade of Pastoor Joorenplein.

Meest recente berichten