Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Roosendaal

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Roosendaal

Rode Kruis Roosendaal

Het ​​Rode Kruis locatie Roosendaal verleent hulp aan de inwoners van Roosendaal.

In ons werkgebied, regio Midden- en West-Brabant, bekijken wij voortdurend waar onze hulp nodig is. We overleggen met hulpvragers en bieden oplossingen aan op het gebied van onder andere noodhulp of EHBO. Er zijn belcirkels in het leven geroepen en wij proberen de zelfredzaamheid bij mensen te vergroten​​. Samen proberen wij elkaar te ondersteunen in dit deel van Noord-Brabant​. Van ons hoeft niemand er alleen voor te staan!

Contact Rode Kruis Roosendaal

Vrijwilliger worden in Roosendaal?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Roosendaal?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Roosendaal

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Roosendaal

Dit doet het Rode Kruis in Roosendaal

Goed voorbereid

Ben je voorbereid op een grote ramp of persoonlijke noodsituatie? Hoewel we hopen dat het nooit gebeurt, kan iedereen in een noodsituatie belanden. Het is dan belangrijk om te weten wat te doen. Het Rode Kruis biedt voorlichting om mensen te helpen zichzelf en anderen te helpen in noodgevallen, problemen te voorkomen en te weten wat te doen als het misgaat. Op deze manier zorgen we samen voor ieders veiligheid.

Lees meer

Cursus Heldin

Heldin is een cursus voor vrouwen die nog niet de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen hebben om te kunnen of durven handelen in een noodsituatie. Tijdens de Heldin cursus leren deelnemers de praktische vaardigheden om (eerste) hulp te kunnen bieden en wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen, daadkracht en effectieve communicatie. Tijdens de cursus leren deelnemers hulp (durven) te vragen, omgaan met lastige situaties en reageren in noodsituaties.

Lees meer

Biketeam

Een Rode Kruis biketeam kan de hulpverlening aanzienlijk versnellen, levensreddende handelingen verr…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Roosendaal

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Roosendaal

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Fijnaart

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Roosendaal

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Roosendaal

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Roosendaal organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen