Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Vrijwilliger in Beeld: Thea

Geplaatst op 22 februari 2023

Elke 2 weken zetten wij een van onze vrijwilligers in het zonnetje. Deze week is het Thea.

Toen de Corona pandemie om zich heen sloeg greep me dat erg aan. Tegelijkertijd had ik ook het idee ‘ik moet iets doen om te helpen’ en kwam zo bij Ready2 help van het Rode Kruis terecht. Dit leidde via de opleiding bron- en contactonderzoek naar werken als host in de vaccinatiestraat. Dat gaf veel voldoening en opende ook de deur naar het Rode Kruis. Nu werk ik als vrijwilliger bij het communicatieteam en houd me vooral bezig met het verder in de spotlights zetten van de Red Cross Shop in Breda.

Wat ik leuk vind aan het Rode Kruis is dat er vooral gekeken wordt naar taken die bij je passen. Vrijwilligerswerk moet dus ook leuk zijn. Dat is het voor mij nog steeds en ik hoop dat dit nieuwe vrijwilligers over de streep trekt om ook iets bij te dragen aan deze mooie organisatie.

Thea Fillekes

Meest recente berichten

Pulling Feestavond 4 mei

15 mei 2024

Op 4 mei vond een bijzondere avond plaats: de Pulling Feestavond. In meerdere opzichten was het een memorabele gebeurtenis. Oorspronkelijk zou het evenement om 14.00 uur beginnen, maar vanwege de overvloedige neerslag op 3 mei besloot de organisatie alleen de feestavond door te laten gaan.

Lees meer