Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Jaarafsluiting Studentendesk

Geplaatst op 23 juni 2023
Een deel van het bestuur en de commissie tijdens het bedank diner
Een deel van het bestuur en de commissie tijdens het bedank diner.

Afgelopen donderdag heeft het bestuur van de Studentendesk Amsterdam samen met de commissies het collegejaar afgesloten. Afgelopen jaar stond in het teken van het opnieuw uitvinden en opzetten van de Studentendesk na een tijd van slaap wegens Covid-19. Samen met de commissies zijn er veel nieuwe activiteiten opgezet, waaronder:

In totaal is er ruim 2000 Euro opgehaald, hebben 222 studenten een EHBO cursus gevolgd en is er meer dan 160 uur aan vrijwilligerswerk gedaan voor het Rode Kruis. Dit moest natuurlijk gevierd worden! Er is samen gegeten en daarna geborreld, bij de borrel was ook het nieuwe bestuur aanwezig. Zij zullen volgend jaar de nieuwe projecten verder ontwikkelen zodat er een nog betere bindingen ontstaat tussen studerend Amsterdam en het Rode Kruis. Het huidige bestuur zal aftreden maar als vrijwilligers actief blijven om ervoor te zorgen dat volgend jaar een nóg mooier jaar zal worden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram via @studentendeskamsterdam of bekijk onze pagina op LinkedIn!

Enkele hoogtepuntjes in beeld

In April kregen ruim 144 studenten van de Universiteit voor 5 Euro een reanimatiecursus aangeboden.
Dit is (een deel van) ons team!
In januari werd er 496 Euro opgehaald bij een krattenactie op de Uilenstede campus.
De Studentendesk tijdens het Pooltoernooi waarbij meer dan 200 Euro werd opgehaald.

Bijdragen aan de Studentendesk Amsterdam?

Ben jij na het lezen van dit bericht net zo enthousiast of misschien nog wel enthousiaster dan wij? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd opzoek naar jonge vrijwilligers die ons willen ondersteunen in ons werk om studerend Amsterdam en het Rode Kruis aan elkaar te koppelen.

Successen uit afgelopen jaar