Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Awareness commissie

Geplaatst op 09 mei 2022

De Awareness Commissie houdt zich bezig met student-gerelateerde onderwerpen onder de aandacht brengen en het taboe hierop te verkleinen. Daarbij staan de volgende drie thema’s centraal:
– Mentale gezondheid: Hoe krijgen wij dit onder de aandacht bij onze doelgroep: jongeren en in het bijzonder studenten. Een thema die nu meer dan ooit actueel is.
– Help ik ben student!: Een student worden is niet zomaar even een studie volgen, er komt namelijk nog veel meer bij kijken. Zo ga je vaak op kamers, ontmoet je nieuwe mensen, zijn er studie- en studentenverenigingen, moet je ineens zelf je was doen en koken, maar heb je ook te maken met tentamens. Hoe werkt dit allemaal en hoe ga je hier mee om zonder door de bomen het bos niet meer te zien? Deze commissie helpt studenten op weg en deelt allerlei tips en tricks.
– Blijf van mijn lijf: Wat doe je als je te maken krijgt met intimidatie? Waar zoek je hulp? Hoe ga je hierover in gesprek met anderen? En hoe kun je voor jezelf zorgen en jezelf hier tegen bewapenen? Dit zijn allemaal vragen die de commissie voor jou probeert te beantwoorden samen met behulp van professionals.

Commissielid worden

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het starten van leuke projecten? Mail dan naar ons of vul het formulier in bij de vacature voor commissielid!

Meest recente berichten